maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kuhansyönti jatkuu Näsijärvellä

Sää on enemmän kuin vaihteleva ja kuhanuistelijakaan ei pääse aivan tyynellä kelillä uistelemaan. Tämän vuoden teeemana on ollut tuulinen sää, jota näyttää riittävän myös kesäksi. Tämän mukaan on mentävä, minkäs teet.

Näsijärvellä kuhaa on saatu hieman kaksijakoisesti, toiset paikat eivät ole antaneet kuhaa lainkaan, kun taas tietyillä alueilla kuhaa on ollut varsin hyvin. Edelliskertaisen jackpotin jälkeen Nyywen Faster kaarsi taas ottipaikoille ja kuinkas kävikään. Kuhaa löytyi edelleen syvänteen päältä samoilta paikoilta, mutta aivan samanlaista karkeloa ei tällä kertaa koettu. Illan aikana veneessä kävi 15 kuhaa, joista suurin oli 3.8 kg painoinen. Tämä kuha päästettiin jatkamaan kasvuaan.

Kuha 3.8kg C&R

Edelleen kuhat saatiin pintavedolla ja hämmästyttävästi Bomber tuntuu kelpaavan kuhille tällä hetkellä. Bomber ei suinkaan ole tuntematon kuhaviehe, mutta se toimii aina välillä. Bomberin olematon ketkuttelu tuntuu kelpaavan kuhalle tänä vuonna. Voimakkaan liikkeen vaaput eivät toimi, ainakaan vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti