torstai 14. toukokuuta 2015

Esittelyssä Bright Spark Barbegrill venegrilli

Aikaisemmin kerroimme hieman, että kuinka kaudella 2015 panostetaan muonitukseen ja kuinka uusi venegrilli auttaa tämän suhteen. Olen koonnut tähän tarkemmin juttua venegrillistä sekä kuvasarjan kyseistä tuotetta koskien.

Yksi käyttöön liittyvä seikka on luonnollisesti venegrillin kuljettaminen sekä säilyttäminen. Barbegrill venegrilli toimitetaan kätevässä pakkauksessa, jossa on kantokahva. Lisäksi itse grilli sekä sen tarvikkeet on "nidottu" yhteen pannalla, joka helpottaa grillin käyttöä vuosien varrella.

Kätevä kuljettaa mukana

Toinen tärkeä asia on se, että koska venegrillissä on mahdollisuus valmistaa kaikenlaista purtavaa leivistä makkaroihin sekä vaikkapa pasta-annokseen, niin grilli pitää pystyä pitämään siistinä. Venegrilissä on kätevä pohja-astia, joka kerää talteen niin rasvan kuin muutkin ruuantähteet. Pohjalevy on helppo vetää ulos grillin rungosta ja puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Kätevää eikö vain?

 Venegrillin pohjalla on pohja-astia, joka kerää esimerkiksi rasvan talteen - helppo puhdistaa

 Itse kokkausta varten grillistä löytyy ritilä, jonka päällä voidaan paistaa makkaraa, leipiä, lihapiirakkaa, vihanneksia ja mitä vain mieleen juolahtaa.

Vain mielikuvitus on rajana grillaukselle


Säädin on hyvin helppokäyttöinen

Grilli itsessään toimii butaani- propaani kaasulla, jota saa kätevästi esimerkiksi verkkokaupoista. Tämän lisäksi kaasuja saa myös useista marketeista, jos äkillinen hätä yllättää. Kaasu sijoitetaan omaan lokeroonsa, johon aukeaa oma kansi grillin sivuosasta. 

Kaasu sijoitetaan sille varatulle paikalle
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti