perjantai 7. elokuuta 2015

Vavat järjestykseen kuljetuksen ja siirtymisen ajaksi vapatarrasiteillä

Vavat epäjärjestyksessä ja sotkussa keskenään sekä siirtymien aikana houkutuslevyt ovat pyörineet ympäri kuinka sattuu - tuntuuko tutulta?

Itse tuskailin pitkään vapojen kanssa, kun ne olivat usein miten sattuu. Kalastuksen aloittaminen viivästyi turhaan, kun selvittelimme sotkuun menneitä vapoja. Toinen asiat olivat siirtymät ja kuinka esimerkiksi isommat houkutuslevyt pyörivätkään ihanasti solmuun. Näitä on mukava sitten alkaa setvimään, kun ollaan oletetulla ottipaikalla;) Tähän asiaan oli tultava muutos.

Tutustuin erilaisiin vaihtoehtoihin, kunnes törmäsin Zebco Rod Band vapatarrasiteisiin. Kyseiset vapatarrasiteet on valmistettu kestävästä Velcro- materiaalista ja aloin heti testaamaan näitä. Ensiksi mietin, että saako näillä houkutuslevyn kiinni tarpeeksi hyvin. Yllätyin kuinka hyvin vapatarraside ylsi isommankin Oki houkutuslevyn ympäri. Kokeilin myös lisäksi kiinnittää vapoja yhteen, koska kalastelemme välillä isommalla ja sitten pienemmällä veneellä. Lisäksi hyppään välillä kaverin kyytiin ja otan omia vapoja mukaan. Tähän vapatarrasiteet olivat toivottu apuri, kun sain vavat nätisti nippuun ja eikun reissun päälle. Heti ensimmäisellä reissulla kaverini Ville sanoi, että nyt on vavat kunnon nipussa kerrankin. Ei muuta kuin vapatarrrasiteet takin taskuun tai laukkuun ja illan päätteeksi takaisin kiinni. Kätevää eikö vain?


Ison houkutuslevyn voi kiinnittää tarrasiteellä siirtymän ajaksi

Tarraside soveltuu erikokoisiin houkutuslevyihin - kuvassa VK- Salmon

Vavat on kätevä laittaa nippuun kuljetuksen ajaksi


Tarrasiteet ovat edullisia ja niitä saa kätevästi verkkokaupan kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti