sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Uuden veneen aikakausi - Quicksilver Captur pilothouse 675 + Mercury 150hv


Seitsemän vuotta "vetouistelun avioliittoa" on takana Dragon kanssa, kunnes päädyimme yhteistuumin jatkamaan elämään toisten kumppanien kanssa. Kreikkalainen Drago vaihtui Puolalaiseen Quicksilver morsiameen. Tilantarve sekä perheen vaatimukset kasvoivat, joten oli aika hypätä veneilyyn suhteen seuraavaan kokoluokkaan. Jo muutama vuosi on tutkittu kovasti veneitä kokoluokassa 6-7m, kunnes Quicksilverin uutuus kiinnitti huomioni. Siinä yhdistyivät vaatimukset niin tilojen, käytettävyyden sekä budjetin suhteen.


 Quicksilver Captur pilothouse 675Veneen valinnan kannalta keskeisiä tekijöitä olivat; veneen takatilan suuruus niin vetouistelijan tarpeisiin kuin perheen kanssa veneilyyn, selkeä erillinen cabin, jossa on istumatilaa viidelle hengelle sekä nukkumatilat useammalle hengelle, suurempi moottoriteho sekä helppo kuljettavuus veneen ympäri. Kävin tutustumassa Quicksilveriin ensimmäisen kerran kesällä, josta innostus veneeseen jäi kytemään. Koin, että tässä yhdistyvät ne asiat, joita olin hakemassa. Lisäksi veneen hinta oli budjetissa, koska aivan mielettömästi veneeseen ei ollut tarkoitus investoida.

 Cabiini

 Reunoilla on turvallista kulkea

Veneeseen on turvallista nousta

Lapset viihtyvät kyydissä - kuivallakin maalla


Veneen käytöstä on edelleen uistelua noin 80%, mutta iän myötä myös mukavuudenhalu kasvaa. Olemme tunnetusti vesille heti jäiden lähdettyä ja aina siihen asti, kunnes järvet jäätyvät. Perheen kanssa veneily vaatii tiettyjä mukavuuksia kuten; jääkaappi, painevesi käsienpesua varten, kemiallinen wc sekä lämmitin. Lisäksi oleskelutilaa on oltava niin veneen sisällä kuin ulkopuolellakin.

 Hyvästit pressuille- liukuovea on kaivattu vuosien varrella

Takatilassa mahtuu oleskemaan

Käsienpesumahdollisuus oli vaatimuslistalla


Kireitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti