keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Merilohikauteen 2015 lähdetään Rhino- tuotteiden kanssa

Merilohen perään startataan alkavalla kaudella uuden tuotemerkin kanssa. Rhino vetopellit ovat kiinnittäneet oman huomioni ja etenkin eteläisellä Itämerellä Rhinon saaliit ovat olleet hurjia. Erityisesti Rhino Xtra Mag 150mm ja Rhino Lax XL 150mm ovat olleet niin merilohenuistelijoiden sekä itse kohdekalojen suosiossa.Rhino tuoteperheen osalta voidaan mainita isona plussana se, että kaikki vetopellit toimivat saman nopeusalueen sisällä. Tämä on suuri etu, jotta voidaan käyttää eri kokoisia sekä mallisia vetopeltejä samaan aikaan.

Rhino Xtra Mag 150mm

Rhino Lax XLEntisaikaan uskottiin hyvin vahvasti siihen, että merilohellekin tarjotaan pientä vetolusikkaa tai syöttiä. Totuus on kuitenkin, että merilohi syö erittäin isoa silakkaa meressä, jonka vuoksi 15-20cm mittainen pyytö ei ole merilohelle mitenkään liian suuri. Isojen täkyjen kanssa kannattaa käyttää tähän tarkoituksen soveltuvaa raksihuppua. Rhino raksihuppu tarjoaa tähän erinomaisen vaihtoehdon, jonka avulla isojen 15-25cm syöttien käyttäminen onnistuu. 

Rhino raksihuppu


Sain eilen Rhinon porukalta tietoa, että erästä onnekasta lohenpyytäjää oli onnistanut oikein kunnolla Saksan Rügenin vesillä. Päivän mittaan veneeseen nousi kaksi yli 20kg merilohta, joka on varmasti ollut täysin ainutlaatuinen kokemus. Onnittelut mahtavista kaloista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti