tiistai 9. syyskuuta 2014

Lempäälän kuokkalankosken iltakalastus

Ei iltaa etteikö Kuokkalankoskelle kalaan ehtisi. On hyvä, että Pirkanmaalta löytyy myös koskikalastuskohteita, jonne on nopea mennä kalaan sekä etenkin tuleva "kalastussukupolvi" pääsee tutustumaan lajiin. 

Kaunis ilta kuokkalankoskella

Vaikka olen jo kerran kehunut, niin pitää edelleen antaa ruusuja Kuokkalankosken kunnostukselle. Koski on kyllä täysin erilainen menneisyyteen verrattuna ja nyt kaloille on paljon enemmän suojapaikkoja tarjolla. Tämä on varmasti taimenien ja muiden mieleen.

Suojapaikkoja jalokaloille

Kiven takaa voi tavoittaa taimenen, toutaimen tai hauen

Kuokkalankoskella tapahtui mielenkiintoinen asia, kun olin pojan kanssa kalassa. Koskella oli myös muita kalastajia, kuten aina. Eräs kalamies antoi Oliverille itse tekemänsä vaapun, josta Oliver innostui todenteolla. Ja kas kummaa, niin ensimmäisellä heitolla uistimeen täräytti heti ahven. Kerrassaan esimerkillistä käytöstä kalastavaa nuorisoa kohtaan ja tästä pitää antaa suuret kiitokset. Oliver muistaa tämän varmasti aina ja kyseisestä vaapusta on tullut todellinen suosikki.

Oliver ja kalastajanhattu

Eiköhän tässä vielä ehditä ennen rauhoitusaikaa kiusaamaan syystaimenia, kun tähän asti olemme onnistuneet tekemään tuttavuutta vain haukien ja ahventen kanssa. 


Kireitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti