torstai 1. lokakuuta 2009

Anchovy Special uusien erikoisvärien testausta Näsijärvellä

Ke:na 30.9 oltiin Team TR Productsin kanssa testaamassa hyisellä Näsijärvellä uusia erikoisvärjättyjä Anchovy Special huppuja. Uusien huppujen joukossa on nimen omaan Näsijärvelle suunniteltuja huippuvärejä. Kyseiset värit on suunniteltu yhdessä Näsijärven kovien kalamiesten kanssa, jotka ovat järvellä pitkään liikkuneet ja tietävät millä kalaa järvestä nousee. Parasta aikaa maalari aloittaa huppujen värjäämistä ja joidenkin viikkojen kuluttua verkkokauppaan voidaan odottaa uusia huppuja.

Lisäksi testasimme ST- koukkuja, koska koukun rakennetta on hiottu entistä paremmaksi. Koukku on äärimmäisen vankka ja kalat pysyvät siinä kiinni erittäin hyvin. Yksi ongelma koukussa on Mäntylä Pasin mielestä - koukku on nimittän liian terävä ja jää virittäjän sormiin kiinni. Tähän pyrimme kiinnittämään huomiota.

Hyinen Näsijärvi oli erittäin antoisalla päällä ja päivän aikana uudet Anchovy värit maistuivat 8 jalokalalle. Joukossa järvilohia sekä taimenia. Näsijärven taimenista oli ilo havaita, että ne olivat tanakassa kunnossa ja joukossa oli paljon tuollaista 50-55cm mittaista yksilöä. Näiden yksilöiden annettiin jatkaa kasvuaan, koska ensi vuonna nämä kalat ovat jo 2.5-4kg painoisia. Järvilohet olivat ilmeisesti 2-v istukkaita, koska sen verran pieniä olivat.

Yksi päivän kaloista otettiin Pasin Miska pojalle iltapalaksi. Tämä 60cm mittainen taimen painoi 2660kg ja esitti kuusi komea hyppyä veneen perässä. Näsijärven vesi oli jo viilentynyt 12- asteeseen ja kovan tuulen vallitessa kala oli selvästi noussut pintaan.
 Tästä se syyskausi alkaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti