keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Mienkiintoiset ja erilaiset Rhino Freddi Flutter ja Salmon Doctor vetopeltiuutuudet

Useamman jälleenmyyjän toiveesta oli esitetty Rhino peltivalmistajan suuntaan toivomuksia isommasta vetopellistä, joka olisi suunniteltu "niille isoille Itämeren hopeatorpedoille". Tämän lisäksi mallisto kaipasi hieman uudenlaista vetopeltiä täydentämään jo entuudestaan suosituksi muodostunutta vetopeltivalikoimaa. Ja kaikkiin näihin toiveisiin vastattiin valmistajan toimesta.

Rhino vetopeltimallisto sai kokonsa puolesta uuden lippulaivan Rhino Freddi Flutter, jonka pituus on 19cm. Kyseinen vetopelti on suunniteltu juuri Itämeren lohenuisteluun sekä niille todellisille unelmakaloille, joiden perässä jokainen merellä aikaa viettää. Freddi Flutter on kennomainen vetopelti, jossa on erinomainen värivalikoima. Freddin Flutterin uintia voisi kuvailla epäsäännölliseksi, lepattavaksi sekä väriseväksi. Omaan korvaan tämä kuullostaa hyvin lupaavalta.
Freddi Flutter 19 cm - isoille Itämeren lohille

Varsinaista särmää mallistoon tuo uutuus Rhino Salmon Doctor, jonka pituus on 15.6cm. Salmon Doctor on muotoilultaan täysin erilainen vetopelti, joka on selvästi malliston painavin pelti. Kyseinen pelti eroaa myös uintiliikkeeltään myös malliston tuotteista ja näitä kannattaa ehdottomasti laittaa mukaan vetoon. Monesti erilainen uinti verrattuna "perinteisesti uiviin" vetopelteihin saattaa pelastaa päivän. Salmon Doctorissa on myös kennorakenne kuten Freddi Flutterissa sekä sama erinomainen värivalikoima. Salmon Doctor haiskahtaa merilohikauden 2017 mustalta hevoselta.
Rhino Salmon Doctor 15.6cm - merilohikauden 2017 musta hevonen

Rhino uutuudet löydät kätevästi verkkokaupasta...

Sormet jo syyhyää, kun näitä pääsee pian testaamaan selkämeren aalloille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti