keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Porkkalan lohet heikkona Bullet Rolliin

Lohikausi 2013 on käynnistetty toden teolla, vaikka viestit mereltä ovat ristiriitaiset. Onko nousu myöhässä vai menevätkö kalat ulompaa mereltä, siinäpä kevään polttavat kysymykset. Ahvenanmaalla kala on ollut tiukemmassa, mutta isompaa kokoluokkaa. 
Helsingin edusta sekä Porkkala ovat keränneet vähemmän huomiota, mutta sieltä on nostettu lohta mukavasti.

Haatajan Ahti on jatkanut kevään 2012 kokeiluja Anchovy Bullet Rollin kanssa, kun edellisvuoden kokeilut antoivat loistavan tuloksen. Ahti ei kuulemma lähtenyt muuttamaan toimivaa kaavaa, jossa huppua uitetaan perusreiästä sekä noin 2.8km/h vauhtia. Erityisesti kehuja Ahti on antanut hupulle siitä, että se säilyttää uintinsa ja tätä hän pitää tärkeimpänä ominaisuutena. Pienessä keikutuksessa merelllä on tällä suuri merkitys raksiuistelussa, kun pikkuplaanarit vaeltavat aallolta toiselle.

Kevät 2013 on alkanut aivan mahtavasti Ahdin venekunnalle ja lohta on tuntunut nousevan mukavasti. Ja olipa joukossa komea vajaan 5 kg meritaimenkin. Lisäksi Porkkalan edustan ennätys meni heidän osaltaan uusiksi, kun aivan "illalla" sisäänkelauksessa räikkää huudatti 11.7 kg merilohi.

Kauden avauskala by BULLET ROLL army truck glow

Komea taimenkin kiinnostui Bullet Rollista

Pitkän yrittämisen jälkeen Bullet Roll rikkoi kympin rajan - 11.7kg


Onnittelut Ahdin venekunnalle mahtavasti alkaneesta kaudesta ja kausihan on vasta aluillaan.

Kireitä!


ps. Bulletin uusia värejä tullut kauppaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti